Fitness

Fysio-Fit centrum Van der Toolen bestaat sinds 1990. In de afgelopen jaren is de ervaring, die is opgedaan met adviseren en begeleiden van (sport)mensen in de praktijk voor fysiotherapie Van der Toolen, uitgemond in een groot advies- en trainingscentrum.

Fitness

De fitnessles, op een vast tijdstip in de week, duurt een uur. Er wordt een half uur gezamenlijk getraind waaronder een warming up, cooling down, conditietraining en/ of specifieke spieroefeningen. De overige tijd wordt er getraind op fitnessapparaten. Lees meer...

Zwemmen

Wij bieden u de mogelijkheid om recreatief te zwemmen. Het zwembad is 12 meter lang, 5.50 meter breed en 1.40 meter diep. De watertemperatuur is 34,5 ºC. Een ideale temperatuur om de spieren te oefenen en de gewrichten los te maken. Per uur zwemmen maximaal 8 personen. Lees meer...

Slenderen

Slenderen is geschikt voor mensen van alle leeftijden en elk niveau. Er wordt geslenderd op 8 banken van het merk Shapemaster. Deze ergonomische banken zijn qua snelheid verstelbaar. U eindigt met een weldadige hydro-jet massage. Lees meer...

Hartelijk welkom!

Hartelijk welkom bij Fysio-Fit centrum Van der Toolen. U kunt bij ons terecht voor fysio-fitness, recreatief zwemmen, zwemles voor kinderen, slenderen, infrarood sauna of een massage op ons hydrojet massagebed.

In de afgelopen jaren is onze ervaring op het gebied van adviseren en begeleiden van (sport)mensen uitgemond in een groot advies- en trainingscentrum. Wij streven een optimale begeleiding van al onze cliënten na en stellen een zo specifiek mogelijk programma voor u samen. Wij beschikken over een zeer ruime fitnesszaal met moderne apparatuur.

Vanwege onze (sport)fysiotherapeutische kennis en ervaring kunnen wij ook mensen met klachten aan het bewegingsapparaat optimaal helpen. Wij verzorgen verantwoorde programma’s voor uiteenlopende leeftijdscategorieën binnen ieder gewenst niveau. Zowel de topsporter, wedstrijdsporter als de recreatieve sporter kan bij ons prima terecht. U kunt bij ons in groepsverband of middels een individueel programma trainen. Onze medewerkers zijn medisch fitnessinstructeur of fysiotherapeut en kunnen u optimaal begeleiden tijdens uw sportieve inspanningen.

Omdat we hebben gemerkt dat er een groep mensen is die duidelijk behoefte heeft aan een andere manier van bewegen, zijn we jaren geleden gestart met slenderen. Tijdens het slenderen ligt u op bewegingsbanken en kunt u meehelpen bij het bewegen. Of u laten bewegen. U eindigt met een ontspannende hydrojet massage. Slenderen is bij uitstek geschikt voor mensen met medische klachten zoals b.v. reuma, artrose, MS, mensen die nog nooit eerder gesport hebben of mensen die graag willen ontspannen en die daarbij niet de voorkeur geven aan het sporten in een fitnesszaal.

Naast fitnesscentrum, slenderruimte, infrarood sauna en hydrojet massagebed beschikken wij ook over een zwembad met een watertemperatuur van 34.5 °C. Wij verzorgen zwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar. Onze medewerkers begeleiden uw kind op professionele wijze en daarbij wordt er lesgegeven in kleine groepen, zodat uw kind veel aandacht krijgt. Ook kunt u bij ons terecht voor recreatief zwemmen op een vast uur in de week.