Helaas, de deuren moeten weer op slot14 december 2020

Beste leden,

Met pijn in ons hart, maar met begrip voor de situatie rondom COVID-19, moeten wij wederom de deuren van ons Fysio-Fit centrum sluiten. De nieuwe lockdownmaatregelen in acht nemend, houdt dit in dat onze fitnesszaal, ons zwembad en onze slenderstudio tot en met 19 januari 2021 gesloten zullen zijn.

We kunnen ons voorstellen dat u hierover teleurgesteld bent, geloof ons, dat zijn wij ook. Maar toch zijn wij van mening dat we ons steentje moeten bijdragen om verdere verspreiding van het virus te beperken. Samen krijgen we de situatie onder controle, uiteindelijk.

Natuurlijk zullen wij er in de tussentijd alles aan doen om u in beweging te houden. Sanne heeft u al eerder digitaal aangespoord tot bewegen, met haar enthousiasme zal dat haar vast en zeker wéér lukken! Mocht u nog niet op de mailinglijst staan voor haar sportieve updates, mail gerust naar sanne@vandertoolen.nl

Achter de schermen zijn wij druk bezig met overleg en het verzinnen van nieuwe ideeën om deze periode in te vullen. We houden u hiervan natuurlijk op de hoogte. Mocht u vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen!

Stay safe, stay healthy!

Team Fysio-Fit centrum Van der Toolen