Nieuwe Medisch Fitnessinstructeur!6 november 2019

Beste sporters,

Met plezier kunnen wij u mededelen dat we per 1 januari aanstaande een nieuwe Medisch Fitnessinstructeur hebben. Haar naam is Sanne en hieronder stelt ze zich voor:


Mijn naam is Sanne van Ginkel

Ik kom oorspronkelijk uit Wageningen, maar toen ik op mijn 17e (2003) naar DVO ging om bij de junioren te gaan korfballen, ontmoette ik mijn huidige man Jan-Anne. Sinds 2007 woon ik in Bennekom en ik korfbal nog altijd bij DVO. We zijn met het gezin nauw betrokken bij de club, op diverse vlakken. Ons gezin bestaat uit vijf; onze drie kinderen heten Maudy (7), Luca (5) en Nilo (3).
Als jong meisje wist ik al vroeg dat ik het CIOS wilde gaan doen, sport was mijn belangrijkste hobby en ik wilde er erg graag mijn beroep van maken! Dat is gelukt en ik heb de afgelopen 12,5 jaar met heel veel plezier bij Zwembad de Bongerd gewerkt in Wageningen. Hier gaf ik onder andere lessen in het zwembad, alsmede in de sporthal.

Ik zie een mooie uitdaging bij Fysio Fit Centrum Van der Toolen en kijk ernaar uit om met u samen te werken en u te begeleiden bij welk doel dan ook.
Ik help en motiveer graag: Tot snel!

 

We zijn zeer blij met deze aanwinst voor ons team! In de tussentijd (totdat Sanne begint met ingang van het nieuwe jaar) kunt u met vragen en/of opmerkingen terecht bij een van de fysiotherapeuten en bij het secretariaat. Schroom niet om contact op te nemen, bijvoorbeeld om een nieuw trainingsschema op te stellen of om uw huidige aan te passen aan uw nieuwe doelen.

Sportieve groet,
Fysio-Fit centrum Van der Toolen