Slenderen

Slenderen is geschikt voor mensen van alle leeftijden en elk niveau. Er wordt geslenderd op 8 banken van het merk Shapemaster. Deze ergonomische banken zijn qua snelheid instelbaar. U eindigt met een weldadige hydrojet massage. Dit alles bij elkaar duurt iets langer dan een uur. Elke bank heeft zijn eigen functie/beweging, waarop u eenvoudige oefeningen kunt doen die met name geschikt zijn voor buik, rug, billen en benen. Voor uw nek- schoudergebied en armen kunt u met gewichtjes extra oefeningen doen.

Door te slenderen wordt uw doorbloeding gestimuleerd, verbetert uw mobiliteit en flexibiliteit en worden uw spieren sterker. Het is een bewezen systeem voor centimeterverlies, een verbetering van uw postuur en het helpt bij gewrichtsstijfheid, reuma, artritis, etc. Daarbij helpt het ook tegen stress en spanning.

Slenderen is geschikt voor mensen met (chronische) klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals reuma, artrose en MS. Voor mensen die graag willen ontspannen, is slenderen ook zeer geschikt. Ook ouderen die nog maar weinig aan bewegen toekomen, hebben veel baat bij deze manier van bewegen.

Dagen

De slenderafdeling is op de volgende dagdelen geopend:

Ochtend: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Middag: maandag
Avond: maandag en dinsdag

Kosten Slenderen

Introductie 4 keer (eenmalig): €20,-
10 keer: €93,-
10 keer met jaarlidmaatschap: € 67,50
Jaarlidmaatschap: €52,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willy via telefoonnummer 0318-415347 of via email, een inschrijfformulier vindt u hier.