Tegemoetkoming Fysio-Fit centrum26 maart 2020

Bennekom, maart 2020

Geachte sporter,

Zoals u weet heeft Fysio-Fit centrum Van der Toolen haar deuren moeten sluiten als gevolg van de maatregelen die de overheid heeft genomen in het tegengaan van het coronavirus. Voor het Fysio-Fit centrum en voor al haar sporters heeft dit veel consequenties. Net zoals u, weten ook wij niet hoe lang het Fysio-Fit centrum gesloten zal moeten blijven. Onze kosten blijven doorgaan, want onze vaste lasten blijven bestaan. Daarom hebben we ervoor gekozen om de incasso’s door te laten lopen, dit om u de zekerheid te geven dat we straks onze deuren weer kunnen openen.

We hopen op uw begrip voor deze keuze en u zeer binnenkort weer te mogen ontvangen binnen ons Fysio-Fit centrum.

Graag willen we u tegemoet komen. We zijn op de volgende wijze van zins u te compenseren voor uw gemiste sportactiviteiten binnen ons Fysio-Fit centrum:

1. De tijd van sluiting wordt 1 op 1 tegemoet gekomen aan het einde van uw abonnementsperiode, en
2. De tijd van sluiting kan kado gedaan worden aan een familielid, vriend of kennis, en
3. Voor de tijd van sluiting wordt uw abonnement voor 1x per week sporten, kosteloos omgezet in onbeperkt fitness, en
4. Voor de tijd van sluiting kunt u kosteloos gebruik maken van onze andere faciliteiten; sauna, slenderen en zwemmen/ hydrofit.

Helaas wordt iedereen getroffen door de coronacrisis. De een meer dan de ander. We willen jullie graag allemaal weer zien sporten zodra we onze deuren weer mogen openen. We missen onze sporters, de gezelligheid en de energie die jullie ons geven en die wij jullie geven.

Als u vragen heeft, mail die dan naar fysio-fitness@vandertoolen.nl of naar sanne@vandertoolen.nl We doen ons best deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Omdat we werken met minimale bezetting kan het wat langer duren dan normaal voordat u een reactie van ons krijgt.

Met sportieve groet,

Ronald Pol, Joost van de Wateringen en Team Van der Toolen

P.S. Om toch in beweging te kunnen blijven hebben we video-instructie gemaakt om dagelijks oefeningen thuis te kunnen doen. Deze instructies worden gemaakt door Sanne van Ginkel.
U kunt de link naar deze oefeningen verkrijgen door u aan te melden via sanne@vandertoolen.nl of zie onze Facebookpagina. Wenst u een oefenschema op maat voor thuis, mail dit dan aan Sanne!