Verlengde lockdown12 januari 2021

Beste lid van ons centrum,

Helaas is Nederland sinds 15 december 2020 in een lockdown terecht gekomen. Wij hebben op last van het kabinet onze deuren weer moeten sluiten en u als lid wordt geacht zoveel als mogelijk thuis te blijven en niet samen te komen. De persconferentie van vanavond heeft ons geleerd dat dit tenminste tot en met 9 februari zal duren. We hebben een dubbel gevoel bij de maatregelen die jullie en ons bedrijf raken. Enerzijds begrijpen we dat het kabinet heeft ingegrepen, omdat het aantal besmettingen snel steeg en de medische zorg in een ‘zwart scenario’ dreigde te belanden. Anderzijds is het juist belangrijk dat mensen kunnen sporten en bewegen en invulling kunnen geven aan een gezonde(re) leefstijl.

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor u. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij u daarin niet ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu het niet mogelijk is om samen te komen en binnen te sporten.

Het advies van NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, is om samen met onze leden – u dus – te kijken naar een compensatie op maat. Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil namelijk niet zeggen dat we u nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en u kunnen adviseren. Om u in deze uitzonderlijke tijd toch van dienst te kunnen zijn, bieden we de volgende alternatieven en compensatiemaatregelen aan:

  • Sanne is onvermoeibaar bezig met het verzorgen van thuis-workouts en het samenstellen van weekplanningen. Deze worden wanneer u dat wenst per mail toegezonden.
  • Sinds begin van dit jaar bieden we buitensport op onze oefenvloer aan, in klein comité, op ander halve meter afstand. Reserveren kan via onze website of door te mailen naar sanne@vandertoolen.nl
  • Uw abonnement voor één keer in de week sporten wordt, voor eenzelfde periode dat we gesloten zijn geweest, automatisch omgezet naar een abonnement voor een onbeperkt aantal keer sporten.
  • Het aantal weken dat we gesloten zijn geweest mag u straks inzetten om iemand vrijblijvend mee te nemen naar ons centrum.
  • Mocht u ondanks deze compensatiemaatregelen toch een financiële tegemoetkoming wensen, dan vragen we u contact op te nemen met het secretariaat, dit kan via 0318-415347

We begrijpen maar al te goed dat we een beroep doen op uw support ons centrum te blijven steunen, daarvoor zijn we u onbeschrijfelijk dankbaar.

Juist omdat bewegen weerstand verhogend werkt, zouden wij liever vandaag dan morgen de deuren voor jullie openen, maar de maatregelen laten dit niet toe. Het is dan ook een gezamenlijk en mondiaal probleem, waar we alleen met een goede samenwerking uit kunnen komen. Hopelijk blijft hierdoor het aantal coronabesmettingen dalen en brengt ook de vaccinatie verlichting, zodat alles snel weer terug keert naar het ‘oude normaal’ en we samen met u weer met plezier kunnen sporten en bewegen.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van ons centrum zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor u klaar!

Met sportieve groet, houd vol, stay safe,
Fysio-Fit centrum Van der Toolen