We mogen open!!18 mei 2021

Beste leden: GOED NIEUWS!!

Na maanden gesloten te moeten zijn voor binnensport, kunnen we jullie eindelijk mededelen dat we per 19 mei als Fysio-Fit centrum onze deuren weer mogen openen! Dit geldt ook voor ons zwembad en de slenderafdeling.

Zelf zijn we hier erg blij mee, we hopen jullie ook. Uiteraard betekent dit dat jullie vanaf woensdag 19 mei weer bij ons terecht kunnen.

Fitness
De mogelijkheid om individueel binnen te sporten is gelukkig weer mogelijk! Voor de sporters die normaal in een groep komen sporten; kom gerust op je vertrouwde uur. De instructeur die normaal de groepsles verzorgt kan je adviseren en helpen bij het sporten op de fitnessapparaten. Ook is er de mogelijkheid om individueel, maar onder begeleiding, alternatieve oefeningen te doen op de oefenvloer. Maar denk er aan; 1.5 meter afstand houden blijft belangrijk.
 
Zwemmen
Voor het zwemmen kan je weer reserveren bij onze receptie. Dat kan vanaf zeven dagen van tevoren via telefoonnummer 0318-415347. De afspraken over het gebruik van de kleedkamer en douches blijven hetzelfde als vóór de tweede lockdown; helaas moeten deze gesloten blijven om de doorstroom te waarborgen. Ook hier geldt, houd 1.5 meter afstand van de andere zwemmers.
 
Groepsles
De groepslessen binnen kunnen helaas nog niet opgestart worden, dat vinden we erg jammer maar natuurlijk geven we gehoor aan de maatregelen om Corona onder controle te houden. Wel is het mogelijk om binnen in circuitvorm te sporten. De instructeur zal dan oefeningen uitleggen die per tweetal kunnen worden uitgevoerd. 

Belangrijk blijft;
Indien een van de volgende vragen met “ja” beantwoord wordt, maak dan geen afspraak of annuleer de afspraak.

 • Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies
 • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7dagen vastgesteld (in een lab)?
 • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 10 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Ben in quarantaine omdat je:
  – direct contact had met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld
  – terug bent gekomen uit een COVID-19-risicogebied?
 

 Als je wil komen sporten bij ons Fysio-Fit centrum, dan is het volgende protocol aan de orde;

 

 • Reserveer een tijd dat je wilt komen sporten. Dat kan vanaf zeven dagen van tevoren. Annuleren kan tot 12 uur van tevoren. Je kunt reserveren via deze link, of telefonisch: 0318-415347
  (Let op! Je bevestiging van de reservering kan in je spambox belanden.)
 • Neem je eigen handdoek en schoonmaakdoekje mee.
 • Zorg bij binnenkomst en verlaten van ons gebouw dat je een mondkapje draagt. Tijdens het sporten in de fitnesszaal is het dragen van een mondkapje niet nodig.
 • Kom alvast in sportkleding, zo hoef je je niet om te kleden.
 • Kom maximaal 5 minuten van te voren.
 • Desinfecteer na binnenkomst je handen.
 • Volg de juiste route richting de fitness
 • In de kleedkamer wisselt u uw schoenen en neem vervolgens al u spullen in een tas mee de zaal in (probeer ervoor te zorgen dat dat zo min mogelijk is).
 • Je krijgt een persoonlijke desinfectie spuitbus, maak alstublieft na gebruik van het apparaat je apparaat schoon. Dit geldt ook voor los materiaal.
 • Verlaat na het sporten de fitnesszaal via de fitnesskleedruimte, daar kan je de desinfectie spuitbus in een bak zetten. In de kleedkamer kan je je buitenschoenen weer aan doen.
 • Zeg je afspraak af wanneer je verhinderd bent, het liefst 12 uur vooraf aan je uur. Dit geeft anderen de ruimte om op jouw tijd te reserveren.


Wij zijn er klaar voor en hopen jullie snel weer bij ons te zien sporten!


Heb je vragen over je sportprogramma, na maanden van minder bewegen? Maak gerust een afspraak met Sanne; sanne@vandertoolen.nl


Samen houden we corona onder controle!

Sportieve groet,

Fysio-Fit centrum Van der Toolen