Praktijk voor fysiotherapie Gesloten24 maart 2020

Beste patiënten,
Op basis van de aangescherpte maatregelen die het kabinet (en daarop aansluitend onze beroepsgroep) maandagavond communiceerde, sluit praktijk voor fysiotherapie noodgedwongen zijn deuren.
Dit doet ons pijn in elke vezel van het lichaam, want onze patiëntenzorg voor u, en uw vertrouwen in ons, vinden wij heel belangrijk. Toch spelen er op dit moment andere belangen, als het gaat om het omgaan met het coronavirus.
Wat betekent dit voor nu:
1. Alle patiënten die nog een afspraak hebben staan met een van de fysiotherapeuten zullen worden gebeld, u hoeft dus niet zelf te bellen.
2. Er is mogelijkheid tot het inzetten van een telefonisch consult of videobellen. Op deze manier kunnen we u toch van dienst zijn, hetzij op een andere manier dan dat u gewend bent.
3. De praktijk blijft voor uitzonderlijke noodgevallen beschikbaar voor patiënten die acuut door de huisarts worden doorverwezen.
We hopen u zo snel mogelijk meer duidelijkheid te kunnen bieden over het moment waarop de behandelingen in de praktijk weer opgepakt kunnen worden.
Als u vragen heeft, neem gerust contact op. Dit kan via telefoonnummer 0318-417330 of mail naar fysiotherapie@vandertoolen.nl
Team fysiotherapie Van der Toolen