van der Toolen

Maatzolen

logo-vso-vandertoolenWilt u:
– verantwoord sporten?
– uw (sport)prestaties optimaliseren?
– de kans op blessures verminderen?
– optimaal herstellen van een blessure?
– als niet-sporter makkelijker lopen en bewegen?

Dan bent u voor een voet- en loopanalyse bij VSO-Gelderse Vallei aan het juiste adres.

Het is algemeen bekend dat een kleine afwijking in voetenstand of afwikkelpatroon een serieuze blessure kan veroorzaken of in stand kan houden. Met de juiste schoen of ondersteuning kan dit worden voorkomen en/of verholpen.

Onze (sport)fysiotherapeuten analyseren uw voetenstand en afwikkeling en bepalen of uw manier van afwikkelen voor een klacht zou kunnen zorgen of er een in stand houdt. Vervolgens wordt uitgelegd wat u zou kunnen verbeteren met behulp van een schoen- en/of steunadvies. Uiteraard heeft een analyse en advies ook waarde als er geen klachten aanwezig zijn, ongeacht uw sportniveau. De kans op blessures wordt aanzienlijk kleiner bij gebruik van schoenen die passen bij uw individuele wensen.

Na analyse van uw looppatroon en de afdruk van de dynamische Footscan kan voor u een maatzool gefabriceerd worden door een erkend orthopedisch zolenmaker. Deze maatzolen komen al regelmatig bij aanvullende zorgverzekeringen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding. Vraag dit eventueel na bij uw zorgverzekeraar.

Sinds november 2010 staan wij met 2 (sport)fysiotherapeuten voor u klaar om u met dit productaanbod van dienst te zijn. Dit product wordt overigens al jaren met veel succes toegepast door collega-sportfysiotherapeut Jules van de Veen van VSO-Papendal.

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar telefoonnummer 0318-415347 of mailen.

Voor meer informatie zie over het VSO-netwerk kunt u kijken op www.vsonetwerk.nl